Derfor er SEO så vigtig for synligheden

SEO-tips for begyndere

 

SEO er alfa omega, hvis du vil have din hjemmeside til at rangere Google. Her får du vores bedste SEO-tips for begyndere.

Essentielle tips til søgemaskineoptimering

Med et overmættet marked er det vigtigt at få dit site rangeret på Google og de andre søgemaskiner. Herunder kommer nogle gode råd til dig, der vil have styr din SEO.

Opgiv din hjemmeside til søgemaskiner såsom Google og Bing.

Over 86% af alle internet søgninger finder sted på Google. Bing står for omtrent 6%. Tilsammen rammer du over 92% af alle søgninger, ved at sikre at siden er registreret korrekt. Du kan opgive din firmaside til Google på www.google.com/business.

Et af de bedste steder til at finde dine Fokus Keywords, er selveste Google. Du kan bruge søgefeltet til at få indblik i relaterede Keywords. Tast f.eks. ‘Bedste Roulette’, hvis du vil se, hvilke andre søgetermer er værd at overveje, om du skal rangere på. Hvis du venter med at trykke Enter, kan du se foreslåede søgninger. Keyword Strategi er uundværlig for dig, hvis du driver et casino site såsom www.storspilleren.com.

Keyword Planner er et gratis værktøj, særligt designet til formålet, og stillet til rådighed af Google. Et andet populært Keyword værktøj er Neil Patels Ubersuggest.

En af de vigtigste SEO Strategier er at bygge Backlinks. Det betyder, at veletablerede og populære sites med høj autoritet linker til dig. Gode backlinks kræver en stabil indsats, der går ud på at kontakte sideejerne og foreslå, at de linker til et bestemt sted på dit site. Det er bedst, hvis du allerede linker til deres, for at gøre det let for dem at gengælde tjenesten. Alternavt kan du delegere opgaven til en SEO speciaist fra Fiverr, Upwork, eller naturligvis et dedikeret bureau.

Nedetid kan ramme din sides omdømme og trafik i betydelig grad. Derfor bør du altid sikre at siden er oppe 100% af tiden. Brug en pålidelig hosting udbyder, og følg diverse sikkerheds bedst practices. Dermed kan du markant reducere risikoen for nedetid i forbindelse med angreb, og altid have en backup parat, såfremt uheldet er ude.

Google rangerer såkaldte Mobile Responsive Sites højere end desktop websteder. Hvis navigationen via mobil er nem og intuitiv, er der større chance for at dine besøgende bliver på sitet, i stedet for at browse videre.

5 bonus SEO Tips, du bør vide

Hvis du synes SEO er langhåret og komplekst, fortvivl ej. Der er heldigvis et enormt udbud af erfarne og kompetente specialister der kan hjælpe dig, uanset hvor du er i din SEO Strategi. Du kan f.eks. Google ‘SEO Ekspert’, og hurtigt se hvem der ligger øverst i søgeresultaterne.

Her får du 5 bonus tips til seo:

  1. Brug Meta Titler og Beskrivelser
  2. Stav Keywords med Stort Forbogstav
  3. Deltag i SEO Grupper og Fora
  4. Opret Sociale Medie Profiler
  5. Tag en Online SEO Træning